Στούντιο Φάρος στη Λευκάδα, Λυγιά

Τα Στούντιο

faros studios lefkas
Τα στούντιο Φάρος βρίσκονται σε μια αχανή έκταση με πολλά δέντρα στις αλυκές Αλεξάνδρου στην Λυγιά. Στον κοινόχρηστο κήπο υπάρχει καθιστικό με τραπέζι και μπάρμπεκιου. Όλα τα στούντιό μας στη Λευκάδα έχουν μπαλκόνι και στις δύο μεριές του κτιρίου, που επιτρέπει στους φιλοξενούμενούς μας είτε να απολαμβάνουν τον ήλιο είτε να ακολουθούν τη σκιά. Όλα διαθέτουν τραπέζια και καρέκλες για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας το γεύμα τους έξω.

Διαμονή

Τα καταλύματα είναι ευάερα κι ευήλια. Η επίπλωση και η διακόσμηση είναι λιτή, μοντέρνα και καλής ποιότητας. Όλα τα στούντιο διαθέτουν: άνετα κρεβάτια με κομοδίνο και πορτατίφ – Τηλεόραση – Ξύλινες ντουλάπες – Πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι, και τραπέζι φαγητού με καρέκλες για να να δειπνείτε μέσα. Τα καταλύματα είναι ευάερα κι ευήλια.

Διαμονή με πολλά προνόμια!

immediate_service-icon
Άποψη εξυπηρέτηση
tailor_made-icon
Μοναδική εμπειρία διακοπών
location-icon
Γαλήνια τοποθεσία

Τοποθεσία

Το μικρό χωριουδάκι Λυγιά με πολλές ψαροταβέρνες και μίνι-μάρκετ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από την πόλη της Λευκάδας και 15 χμ μακριά από το Νυδρί. Ο κεντρικός δρόμος και η στάση του λεωφορείου για την πόλη είναι μόλις στα 200 μέτρα από το «Φάρο».